Звездата на поп-фолка, Камелия , е една от първите, които украсяват дома си за Коледа.

...
Звездата на поп-фолка, Камелия , е една от първите, които украсяват дома си за Коледа.
Коментари Харесай

Камелия показа тузарския си дом – вижте невероятната ѝ коледна украса (Снимки):

Звездата на поп-фолка, Камелия , е една от първите, които украсяват дома си за Коледа. И тази година певицата не изневери на тази традиция и даже позволи феновете си до „ светая светих “ – дома си, като сподели много от него в една коледна фотосесия. Така всички имаха опция да видят в какъв разкош живеят тя и спътникът ѝ в живота, Цветин.

Коледният дух напълно е превзел сексапилната звезда, която имаше много тежка година. Нейният обичан Цветин прекара много тежко ковид и се наложи да бъде приет в болница, а прогнозите за миг не бяха обнадеждаващи.

Докато тя много по-леко се оправи с подлия вирус.  коледна елха Камелия

Двамата са решили да загърбят неволите си и да украсят целия си дом, с цел да може да се насладят по-дълго време на празничната атмосфера. За първи път Камелия ще си бъде толкоз дълго време у дома, поради затворените заведения и невъзможността да упражнява специалността си. И за първи път си разрешава чак толкоз обилна коледна декорация, с която се похвали пред своите почитатели.

 Камелия дом

 коледният дом на Камелия

От фотосите лъсна и част от интериора в къщата на Камелия, а на една от стените се вижда рисуван портрет на нея и Цветин, а коледната й декорация умерено може да завоюва някоя ранглиста за най-оригинално и празнично скимване. Камелия има огромна елха, няколко огромни коледни фигурки, картички, бонбони и други играчки, а на нас ни се прииска да прекараме идните празници в тази атмосфера и в нейната компания.

 Камелия Коледа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР